Boek bestellen?

  1. Stuur me een berichtje.
    Dit kan via Whatsapp (06-30312629), via de mail (rients@gmail.com), of via Facebook. en geef door welk boek en hoeveel exemplaren je wil bestellen.
  2. Je krijgt een tikkie.
  3. Het boek wordt het naar je toe gestuurd.

(Een boek kost € 15,- en de kosten voor versturen zijn € 4,20)

Wil je een gesigneerd boek? Doe ik! laat het even weten.

1e Boek ‘Hen Engelien’

Ergens op het Groningse platteland woont Hen Engelien. Elke morgen als de boer bij zijn kippen komt, is Engelien verdwenen. Als hij aan het einde van de dag weer bij zijn kippen gaat kijken, zit ze weer netjes op haar plekje in het hok. Alsof ze nooit weg is geweest zit ze op stok, maar bij Engelien ligt nooit een ei. De boer begrijpt er niks van. ‘Waar gaat Engelien elke dag naartoe? En waar laat Engelien toch altijd haar ei?’

Engelien gaat stiekem met de bus naar de stad. Hier ontmoet ze allemaal stadse vogels. Zo eet ze patat met duiven en drinkt thee met mussen. ‘Een kip die met de bus naar de stad gaat… Dat kan toch niet? Hoe doet Engelien dat?’

Hen Engelien is een prachtig geïllustreerd prentenboek voor de allerkleinsten, geschreven in het Gronings én Nederlands, waarin foto’s en tekeningen worden gecombineerd.

2e Boek ‘Hen Engelien – Een hen kin nait vlaigen’

Ergens op het Groningse platteland woont een kip genaamd Engelien. Dromerig ligt ze, op haar rug, naar de lucht te kijken. ‘Waarom kan ik niet vliegen…ik heb toch vleugels?’, vraagt ze zich af. Ze zou dat zo graag eens willen doen. Als er opeens een luchtballon langskomt bedenkt ze zich niet en pakt het touw.

Boven in de lucht kan ze alles goed zien en geniet ze van het vliegen. Maar een kip kan niet vliegen, en als ze het touw loslaat duikelt ze naar beneden. Gelukkig komt er een oude vogel langs die haar te hulp schiet.

Hen Engelien is een prachtig geïllustreerd prentenboek voor de allerkleinsten, geschreven in het Gronings én Nederlands, waarin foto’s en tekeningen worden gecombineerd.